TERVETULOA ELLAKOTIEN BLOGIIN

ELLA KOTIEN UUSI BLOGI ON TÄÄLLÄ!

Ella Kodit uudisti nettisivunsa kokonaan kevään 2021 aikana ja nettisivut on suunniteltu palvelemaan asukkaita entistä paremmin. Suurin muutos on Ella Kotien blogi sekä kestävä kehitys-osio. Uusi blogipostaus tullaan julkaisemaan joka viikko, ainakin näin aluksi. Blogiaiheina ovat asiat jotka liittyvät hyvään olemiseen ja asumiseen kuten sisustamiseen, kokkaukseen ja hyvinvointiin. Blogi postauksia on mahdollista kommentoida ja otamme mielellämme vastaan ajatuksia blogista sekä uusista aiheista! Kestävä kehitys osiosta löytyy vinkkejä siihen miten itse voi vaikuttaa ja tehdä ekologisempia valintoja arjessa.

Ella Kodit löytyy nyt myös sosiaalisesta mediasta Facebook (Ella Kodit) sekä Instagram (@ellakoditoy). Siirtyminen sosiaaliseen mediaan oli tärkeä askel yritykselle, koska suuri osa kohderyhmästämme ovat nuoria ja nyt pystymme päivittämään tiedot sinne missä he ovat! Instagramiin ja Facebookkiin tulee tietoa ajankohtaisista asioista kuten vapaista asunnoista sekä uusista blogi postauksista. Meihin voi olla yhteydessä jatkossa myös Instagramin kautta.

Toimitusjohtaja Katjan mietteitä yrityksen siirtymisestä sosiaaliseen mediaan – Ella Kodit otti keväällä 2021 kaksi uutta väylää tavoittaa sekä nykyisiä että uusia asukkaita. Haluamme Facebookin ja Instagramin kautta välittää tietoa asukkaille vakituisena kanavana. Tavoittelemme myös sitä, että olemme helpommin lähestyttäviä näkymällä enemmän.

ELLA KODIT TOIVOTTAA HAUSKAA VAPPUA!

VAPPU RESEPTI

Vappuna kuuluu herkutella eri jälkiruokien kanssa ja tänä vuonna voisit kokeilla tätä ihanaa ja super helppoa donitsireseptiä! Donitsit ovat kevyitä ja niitä voi nautiskella hyvällä omatunnolla. Donitsien koristelu on hauskaa vaikka kaveriporukalla ja maku ei taatusti petä. Donitsivuoan löytää kaupasta alle kympillä, mikä on kyllä sen väärtti, sillä muuten donitseista tulee enemmänkin keksejä, jos yrittää paistaa niitä normaalilla pellillä. Ja kun kokeilee näitä donitseja voin melkein luvata, että et tule käyttämään donitsivuokaa pelkästään yhden kerran. Resepti on Kaunis Aamu –kirjasta.

Jos kokeilet reseptiä, postaa siitä kuva Instagramiin ja tägää @ellakoditoy!

Ainesosat:

2 dl vehnäjauhoja

1 dl mantelijauhoja*

1 dl sokeria**

½ tl leivinjauhetta

½ tl ruokasoodaa

1 dl kauramaitoa***

¾ dl jogurttia

½ dl rypsiöljyä

½ tl kardemummaa

½ tl vaniljasokeria

*jos omasta lähikaupasta ei löydy mantelijauhoa, hyvä vinkki on ostaa kokonaisia kuorittuja manteleita ja murskata ne mahdollisimman pieniksi monitoimikoneen kanssa

**donitsit ovat aika makeita, joten sokeria voi myös hieman vähentää reseptistä

***normaali maito käy oikein hyvin myös tähän reseptiin

Resepti:

  1. Sekoita kaikki donitsitaikinan ainekset yhteen
  2. Lämmitä uuni 180 asteeseen
  3. Jaa taikina tasaisesti voideltuun donitsipeltien koloihin
  4. Paista donitseja uunissa 13–15 minuuttia
  5. Anna donitsien jäähtyä kokonaan ennen niiden irrottamista pellistä
  6. Koristele oman mielikuvituksen mukaan tai käytä reseptin kuorrutetta:

 

Ainesosat kuorrutteeseen:

2 dl tomusokeria

2 rkl jogurttia

½ tl vaniljasokeria

¼ tl kardemummaa

Ohje:

Sekoita kaikki ainekset yhteen, jonka jälkeen voit dipata taikka lusikoida kuorrutetta donitsien päälle.

Avainsanat:

Vastaa