KESÄLOMA

Olemme keränneet tähän blogiin kesäistä tekemistä kohteidemme läheisyydestä. Toivotamme kaikille ihanaa ja aurinkoista kesää!

Asunto Oy Turun Bössan ja Bågen

Asunto Oy Turun Bössan ja Bågen sijaitsevat Sepänkadulla. Kohteiden läheisyydessä sijaitsee valtava määrä tekemistä asukkaille kesäloman ajaksi. Lämpiminä päivinä Samppalinnan maauimala on vain parin sadan metrin päässä ja uima-altaaseen pääsee viilentymään helteen keskellä. Samppalinnan läheisyydessä sijaitsee Turun Biologinen museo. (Kuva oikeassa reunassa) Museossa on kesän ajan Meren aarteet- niminen näyttely, joka kuvastaa suomalaista kansallismaisemaa pinnan alta. Samppalinnan kesäteatteri sijaitsee samalla suunnalla ja se avaa ovensa jälleen elokuun puolella! Kesäteatteri on ehdoton kesän kokemus.

Urheilupuistossa on mahdollista harrastaa tämän hetken suosittua lajia – frisbeegolfia. Puistoalueelta löytää monia maalikoreja erilaisista paikoista esimerkiksi lammen läheisyydesta. Paavo Nurmi stadionilla on mukava treenata ulkotiloissa. Kohteista on myös vain muutaman sadan metrin matka jokirantaan, jossa sijaitsee jokilaivat sekä Turun trendikkäät ravintolat. (Katso blogi postaus Turun Top Ravintolat) Vain korttelin päässä kohteista sijaitsee Kosken Leipomo, josta on helppo hakea tuoretta leipää tai herkkuja.

Asunto Oy Turun Kauris

Asunto Oy Turun Kauris sijaitsee Työnjohtajan kadulla, Mälikkälän alueella. Kauriin läheisyydessä on todella paljon ulkoilureittejä ja yksi niistä kulkee Raision joen varrella. Maisemat ovat uskomattomat!

Kohteesta on myös lyhyt matka Raision Alppiruusupuistoon, jossa on joka kesä ”kukkainen unelma”. Vasemalla oleva kuva on otettu Alppiruusupuistosta. Puisto sijaitsee alle kilometrin päässä Raision keskustasta ja auto on helppo saada parkkiin tilavalle parkkialueelle.

Länsikeskuksessa pidetään Reko markkinat ja Facebookissa on mahdollista liittyä ryhmään, josta näkee milloin Reko markkinat ovat seuraavan kerran. Reko nimi tulee sanoista rejäl konsumtion ja se perustuu lähiruoan käytön lisäämiseen mahdollistamalla sen, että kuluttaja voi ostaa suoraan tuottajalta.

Keskikatu

Keskikadun läheisyydessä sijaitsee Kuuvuoren portaat – mikä olisi parempaa kesäaamuna kuin kunnon porrastreeni! Kuuvuoren kentällä on myös muutamat yleiskuntoilu laitteet joiden avulla pystyy monipuolistamaan treenin.

Keskikadulta on alle kahden kilometrin matka Halisten koskelle, jossa voi kokeilla melontaa. Kanoottivuokra on noin 15-20€/h ja vuokraan sisältyy melontaliivit. Maisemat koskelta ovat todella kauniit ja luonnon pystyy näkemään uusin silmin joelta päin.

Keskikadulta pääsee myös muutamassa minuutissa esimerkiksi Kirkkopuiston terassille, jonka suosio on kasvanut lyhyessä ajassa!

- Ella Kodit toivottaa oikein hauskaa kesää ja palaamme elokuussa blogin pariin!

Vastaa